We proudly present:


Onzen Didier!

u ziet duidelijk, het is een halven "gauloise"
Dekhengst van de boerderij. Trippelt hier trots in zijn spandex legging en op hogen hakken rond in de moestuin. Sinds een paar weken durft hij de wereld aan en laat zich bij de ochtendstond amechtig horen (waarop ons sablé na elke kraai een afkeurend gilletje slaakt).  Wij zijn dol op hem, Sablé daarentegen vindt hem maar een eigenaardige knul.

nieuw spelletje: zoek didier!

Hij heeft 2 zoete dames in zijn hofhouding, Sablé en Madeleine. Hij placht ze al eens te bestijgen, al is het hem niet altijd even duidelijk waar hij nu moet kruipen. Af en toe houden Sablé en didier hanegevechten waarbij hij gewoonweg ingemaakt wordt.
madeleine
en sabléétje, met de killerblik


Sinds kort eten we dus weer eigen eitjes, dat was sinds de marteraanval van deze lente geleden. Op een verloren eitje van Sableetje na.

En dus smeten we op een zondag een eitje in heet water en hadden we plots een gepocheerd ontbijt. Mo geestig!Leutig hé, al die beestjes en zo. Maar morgen zal het anders zijn. Er zullen berichten komen vol kwalijk nieuws, de zon schijnt niet altijd hier in zuid frankrijk!!
maar al dat is dus voor morgen.

1 opmerking:

Anoniem zei

Eén haan voor maar twee kippetjes?
Dat eitje ziet er heel erg smakelijk uit. Ik heb hier alleen de kippen van de buren die mijn tuin komen arrangeren, maar de eitjes leggen ze thuis...
Hilde