Snottersnik

Vanavond verlaten we de Belgische bodem. En begint ons Frans avontuur voor echt. Hoe het loopt en wat het wordt staat in de sterren geschreven, aan ons om het te beleven.

Iedereen die ons de voorbije jaren, maanden en weken steunden, troosten, aanmoedigden en hielpen; een on-gelooflijke dikke knuffel. We gaan iedereen zo hard missen. En België ook, oja.


Vanaf nu gaan we regelmatiger berichten posten, gezien we voor rest niks te doen hebben (ahum...) Je zal ons avontuur van dichtbij kunnen volgen hier, en op de MO-site, waar we volgende week ook een blogje starten.

Op bezoek komen? Ons bereiken? Dat kan, we zitten niet in het hol van Pluto. Eerder in zijn bilspleet. (even klikken, de pdf, onderaan de pagina, bevat alle plannen en meer foto's)

Briefjes en kaartjes krijgen we gaarne! Post kan voorlopig best gestuurd worden naar ons tijdelijke nest.
Dries en Tine Laget
Le prével ouest
F 30630 Montclus

en anders; driesentine_ at_ gmail.com en 0033/643704534, al gaan we de gsm vooral niet altijd bijhebben. Maar we zullen steeds reageren op smsjes en bellekes.

Lieve, lieve vriendjes en familie, tot gauw, onder de Franse Zon. Het was fijn hier, en nu wordt het alleen nog maar beter. En, als je aan ons denkt, doe het dan met een Brede Lach, want 1000 km is écht zo ver niet!
3 opmerkingen:

Jelle & Mieke zei

ek wensen joen viele viele viele sukzèss en wieder hoan joen wok viele viele viele messen. heniet vant oavontuuur en de verzengede hette.
Viele viele viele hroetjes en tot hjeel bennenkort.

Jelle & Mieke

liesbeth zei

dat komt ervan als je je dochters altijd meegegeven hebt dat er nog leven is buiten de enkele vierkante KM dat ons landje groot is !!

Cie De Knor en de Bie zei

indeed!Vooral als grootouders in de brousse plachten te kruipen en moekes het Lac de Geneve af varen.

Goede genen doorgekregen wijle!