Het gevleugeld varken...

... vliegt eindelijk ook virtueel!

U bent geweldig, beste lezer. Met zoveel geduld u op een nieuw berichtje wachtte, het siert u (en het streelt ons ego). En kijk, geduld loont, want we're back!

Vanaf hedentendage kan u ons gewoon overal volgen. Nog een beetje als Dries en Tine hier onder de Compagnie, maar vooral als La Ferme de Gaston, ons levenswerk, op de kriekenverse site en, jawel, zèlfs een facebookpagina. In tijden dat iedereen zich deconnecteerd, loggen wij juist in. Typisch.

In ieder geval, de blog zal das optenief onderhouden worden, met berichtjes die niet voor franse ogen zijn of die we speciaal met jullie willen delen. Daarnaast is er: www.lafermedegaston.org, waar je alles terugvindt over de boerderij. En op de facebookpagina (https://www.facebook.com/lafermedegaston/timeline) houden we de vinger aan de pols. Of dat is althans de bedoeling. We zien wel hoe het lopen zal.
Met groten dank aan Jelle en Steven. Zonder hen was uw boerinneken er niet eens aan begonnen. En de moeke, onze grootste facebookfan, had zich al geliked voor we er al waren.

oja, als je opeens overal "driss" ziet staan en denkt dat ik een structurele typfout pleeg, dit is onzen Dries zijn franse naam. Anders plachten ze het hier nogal bizar uit te spreken. Hij is dan maar een Algerijn geworden. 

Welkom terug dus.

bises

Dries, Tine en Gaston

2 opmerkingen:

hoow zei

hiep hiep !!

Koen zei

Eindelijk terug!!! Lang op gewacht!!