Gaston aan het werk

Onze Gaston is onze stamvader in spé. In een onbewaakt moment bevruchtte hij al ons Marie, maar deze keer was het gepland: Mirabelle stond op hem te wachten. Meteen een eerste test want hij is nogal aan de kleine kant. Haalt hij de gevraagde hoogte of niet?

De 20 meter tussen zijn weitje en het hare werden in een drafje in een volle rechte lijn afgelegd, alles moest wijken. Schuimbekkend holde hij op Mirabelle af, alwaar zij rustig, stokstijf, op hem stond te wachten.

l'amour dans les prés
Hij deed zijn opperste best, onze Gaston. Alle kanten werden besprongen, tot het opeens allemaal klopte.Binnen 3 weken weten we meer. Als Mirabelle dan weer "tochtig" wordt (varkenstermen zijn zo niet-cool), is het mislukt. Indien wel, dan hebben we binnen 3 maanden, 3 weken en 3 dagen weer verse beebies. Gaston-Mirabelle bebies. Gascon-Baskische kruising. We zijn benieuwd!!

5 opmerkingen:

liesbeth zei

niet de minste discretie, Tine!!

staf zei

Jullie hebben mij dus beet gehad met de zwangerschap van Mirabel tijdens mijn week bij jullie.
Telkens als ik Mirabel eten bracht of als we met haar bezig waren moest ik denken aan het arme slachtoffer van een wilde roze beer die haar op de zevende dag na de bevalling opnieuw zwanger gemaakt had. Tegen haar wil en tegen jullie planning.
De zevende dag is dan toch minder effectief dan gedacht.
Misschien toch beter voor haar om wat langer uit te rusten na de eerste kroost die ondertussen heel groot geworden is.

jelle zei

amai, dat is al een serieus bazeke geworden.
Succes Mirabel.

Cie De Knor en de Bie zei

Staf, het was niet voor express hoor. Mirabelle had ons allemaal beet

Moeke, discretie, op onze boerderij?
Onbestaand.

liesbeth zei

toont dan aan Gaston la bonne direction sans déviation ;-))