Een ribstukje, 3 kilo, zwoerd ingekerfd
geconfijte citroentjes, fijn gesneden
geconfijte gember, fijngesneden
Versgemalen peper, beetje zeezout, beetje rozemarijn
Dat alles er in een dikke laag opsmeren.
In den oven, 160°c, 2 uurtjes en 40 minutjes
.
Vlees af en toe overgieten met eigen jus.
Uithalen en 20 minutjes laten rusten
Op tafel zetten en zwaar scoren
Dessert!
Brownie-DeLux
geconfijte citroentjes, fijn gesneden
geconfijte gember, fijngesneden
Versgemalen peper, beetje zeezout, beetje rozemarijn
Dat alles er in een dikke laag opsmeren.
In den oven, 160°c, 2 uurtjes en 40 minutjes
.
Vlees af en toe overgieten met eigen jus.
Uithalen en 20 minutjes laten rusten
Op tafel zetten en zwaar scoren
Dessert!
Brownie-DeLux
(Helaas, een wespbij...maar toch nog scoren)
En het eindigde laat, vol warmte.
4 opmerkingen:
Mijn koninkrijk voor het brownie-recept.
Tom
ik wil daar ook wel es van proeven jawel !
Ik ben blij om wat warmte te kunnen geven. Het was zelfs zo warm dat ik iets te laat in mijn bed ben geraakt
Servaas
Een reactie posten