Een ribstukje, 3 kilo, zwoerd ingekerfd

geconfijte citroentjes, fijn gesneden
geconfijte gember, fijngesneden

Versgemalen peper, beetje zeezout, beetje rozemarijn
Dat alles er in een dikke laag opsmeren.

In den oven, 160°c, 2 uurtjes en 40 minutjes
.
Vlees af en toe overgieten met eigen jus.
Uithalen en 20 minutjes laten rusten
Op tafel zetten en zwaar scoren
Dessert!
Brownie-DeLux


geconfijte citroentjes, fijn gesneden
geconfijte gember, fijngesneden
Versgemalen peper, beetje zeezout, beetje rozemarijn
Dat alles er in een dikke laag opsmeren.
In den oven, 160°c, 2 uurtjes en 40 minutjes
Vlees af en toe overgieten met eigen jus.
Uithalen en 20 minutjes laten rusten
Op tafel zetten en zwaar scoren
Dessert!
(Helaas, een wespbij...maar toch nog scoren)
En het eindigde laat, vol warmte.
4 opmerkingen:
Mijn koninkrijk voor het brownie-recept.
Tom
ik wil daar ook wel es van proeven jawel !
Ik ben blij om wat warmte te kunnen geven. Het was zelfs zo warm dat ik iets te laat in mijn bed ben geraakt
Servaas
Een reactie posten