voorproefje

tja. En toen kwam de zomer met een verzengende knal en werd het hier stil... Wij vonden Vlaanderen niet werrem genoeg en trokken even naar het zuiden. Ook boeren durven het aan te reizen, al lukt dat enkel door een stel Waarlijk Prachtige Vrienden, die zich de longen uit het lijf gelopen hebben toen de konijnen het hazepad kozen (azeun weurdspelink).

Terug van weggeweest dus, en der staan al enkele artikeltjes in het verschiet. Maar geeft mij nog een momentje. Tis zomer, tmag allemaal een beetje meer "alaise" zijn hé.
Maar, om uw aandacht te houden/opnieuw te trekken; wat dacht u van een receptje (de heerlijkste worteltjes ooit), een verhaaltje over ons beestjes (loslopende konijnen en een meetje van 90 jaar die haar bloemkool ziet verdwijnen), niet-vliegende kippen (voor mannen met vrouwen), de tuintip van deze zomer (zalig niksdoen), en het ochtend en avondritueel wat ik zo gemist heb op reis.
Maar dat laatste werd elders al op het web beschreven, en gezien het vakantie is en we dus lekker luizig zijn, verwijs ik gaarne door. Zo doen wij dat dus ook. Hier en daar wat snoepend van een struik en een aiken gevend over een koppeken. (en tegenwoordig strunkelend over ontsnapte konijnen)

2 opmerkingen:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.