De langste nacht...





Was nog nooit zo verlicht!
De techniek staat voor niks!
Mijn Boereken heeft zich 2 weken geamuseerd met draadskens en dingekes en kwam opt allerlaatst nog even chekken of "Rood Neutraal was". En kijk, toen was er licht en verdwenen de verlendgraden en werden we een beetje meer Echt Huus.


Niet dat we hierdoor Keurig Ende Flink door het leven gaan. Het Versche verloren gewaande keukensponsje werd tegen een donker uur of 10 terug gevonden, achteloos op de buitentafel vergeten. Fluks werd ze opgeraapt en binnengehaald; Helaas werd hierbij Meneertje Vries vergeten en bleef de helft van de Versche spons eenzaam alleen vastgevroren achter... Maar der werd wél afgewassen. Toch door 1 iemand.
En nu gaan we slapen, in ons kerststalleken. Want het vriest, en morgen moeten we dus vroeg ontwaken om WinterWonderland in te hollen.

kerstsfeer


We doen ons best, maar als je op 12 december in tshirtje een afwasje buiten pleegt is het niet van de poes om aan jinglebells te denken....


ons afwasmasjien is er trouwens een mét voorwasprogramma


Het nagloeien van de zomer

De zomer was geweldig. Zalig en zotwerm en ztampvol bezoekers. Onze laatste visiteurs vertrokken 2 weken geleden en lieten een juweeltje achter:
Ons huus. Ons nest, our Boat, ons schuilhol.
In zo maar eventjes 3 maand werd dit hoekje van de moestuin


getransformeerd tot dit:



zo dus:

en hoppa:


Gezelligheid troef enal.


Nu kruipen we savonds in dit hol en warmen we ons aan alle mooie herinneringen aan de voorbije zomer. Toen die Vloed aan Vrienden hier met hamer en aanbeeld aan de slag ging. Werm worden we daarvan. Ontzettend warm.

Een dikke dikke dikke mercie......


en nu: au boulot! Der moeten hier 7 ha omheind worden verdikke!